Veel gestelde vragen

1Wat is de levertijd?
De levertijd bedraagt gemiddeld 6 tot 7 weken. De reproducties worden rechtstreeks uit China geïmporteerd. Ongeveer 6 a 7 weken nadat u uw bestelling heeft gedaan, heeft u het schilderij in huis. (Dit is een indicatie dus er kunnen geen rechten aan ontleend worden. Soms is een schilderij eerder of later klaar. Dit ligt aan de drukte in het atelier.)
2Kunnen jullie schilderijen leveren die niet op de website staan?
Wanneer u op zoek bent naar een specifiek werk dat niet in onze webshop is opgenomen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen door ons een email te sturen. We zullen u dan z.s.m. vrijblijvend informeren over de mogelijkheden en prijzen.
3Mag Beautiful Paintings zomaar bekende schilderijen reproduceren?
Het Europees auteursrecht bepaald dat een schilderij vrijelijk nagemaakt mag worden mits de oorspronkelijke schilder minstens 70 jaar geleden overleden is.
4Kan ik de schilderijen van te voren bekijken?
Wij hebben een aantal ingelijste schilderijen. U bent natuurlijk van harte welkom om deze te komen bekijken, u kunt dan een afspraak maken (telefonisch of info@beautyfulpaintings.nl)
5Hoe kan ik betalen?
Betalen kan veilig via uw eigen bank via iDeal of met uw creditcard.

Maar in twee delen betalen kan ook! U plaatst uw bestelling en kiest voor "Directe bankoverschrijving". U betaalt na ontvangst van de factuur handmatig 50% van het bedrag en binnen 8 dagen 50% na levering van het meesterwerk. Vermeld bij het overmaken het factuurnummer als omschrijving.